Tarinamme

Tarinamme

Meidän tarina

POKA Motors on pitkän harkinnan ja monen oivalluksen lopputulos. Ainutlaatuinen, erottuva ja aidosti palveleva ovat meille ne tärkeät asiat, joiden ympärille lähdimme yritystä rakentamaan. Paljon olemme saaneet aikaan ja moninkertaisesti on vielä tekemättä, jotta voimme palvella sinua vieläkin paremmin.

POKA Motors, mistä nimi?

POKA tulee Toyotalla käytössä olevasta Poka Yoke -filosofiasta, jolla pyritään havaitsemaan ja tutkimaan virheitä, ennen niiden näkymistä asiakkaalla. Tätä ajattelutapaa haluamme noudattaa kaikissa palveluissa. Mikäli havaitsemme jotakin, niin kerromme sen myös sinulle ja saat itse päättää mihin toimenpiteisiin se johtaa.

Muutama sana meistä

Osmo, pitkänlinjan autoalan huippuosaaja. Osaamista, kokemuksen tuomaan viisautta ja näkemystä siitä mikä mihinkin tilanteeseen on sopivin ratkaisu, kaiken tämän tiedon ja taidon annamme sinun käyttöösi.

Juha, laskennan ammattilainen, ”kotitalli” mekaanikko, Poka Motorsin kassahenkilö. Hankinnat, hinnat ja muu toimistojumppa on tämän miehen osaamista. Pitää huolen siitä että hinnoittelumme on kunnossa ja asiakkaamme saavat rahoilleen vastinetta. Teknisen puolen osaamistakin löytyy, pienestä pojasta asti jotakin moottorilla pärisevää ajanut ja korjaillut.

Juha & Osmo

Uudet tuotteet