Toimitusehdot & palautus

POKA Motors Oy on verkkokauppa mm. renkaiden, vanteiden, henkilöautojen, paketti- ja maastoautojen tuning ja varaosille sekä skootterien, mopojen ja mönkijöiden varaosille. Toimitamme laajasti myös autonhoitotuotteita. Alla kuvatut toimitusehdot koskevat toimituksia Suomeen.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Jokaisesta tilauksesta lähetetään automaattisesti tilausvahvistus ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Jos tilausvahvistus ei ole saapunut  24h jälkeen niin ota aina yhteys puh. 050 5531 225 tai sähköpostilla asikaspalvelu@pokamotors.fi

1. Toimitusaika

Pyrimme toimittamaan kaikki tilaukset mahdollisimman nopeasti. Varastotuotteiden toimitusaika aina noin 2-3 arkipäivää. Tilaustuotteet 7-14 vrk.

2. Toimituskulut

Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Ilmainen toimitus saattaa sisältyä tiettyihin tuotteihin. Näet lopulliset toimituskulut aina kassalla.

3. Tilauksen noutamatta jättäminen

Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme toimituskulut molempiin suuntiin sekä käsittelykulut 20€.

5. Tuotteen palautus

5.1. Myönnämme tuotteillemme 14 vuorokauden palautusoikeuden. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan palautuksesta 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Palautus on suoritettava 14 vuorokauden kuluessa palautusilmoituksen tekemisestä. Asiakas vastaa palautuskustannuksista. Mikäli palautus suoritetaan myyjän kustannuksella, pidättää myyjä oikeuden vähentää toimituskulut mahdollisesti palautettavasta kauppasummasta.

5.2. Tuotteen tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoinen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä. Myönnämme asiakkaalle oikeuden tutustua pakkauksen sisältöön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen.

5.3. Tuotteelle ei myönnetä palautusoikeutta, jos se on erityisesti ostajan toivomuksesta tilattu tehtaalta.

5.4. Tuotteet tulee pakata huolellisesti. Vähimmäisvaatimuksena vastaavan tasoinen pakkaus, kuin tuotteen ympärillä on ollut toimitettaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen ja tarkastaneet sen, palautamme teille rahat maksupalvelujärjestelmämme kautta sähköisesti. Riippuen maksutavasta rahat palautuvat teille 1-3 pankkipäivän kuluessa.

6.  Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

7. Palautus

Palautus voidaan toimittaa ainoastaan Matkahuollon tai Postin kautta. Otathan yhteyttä ennen tuotteen palauttamista. Opastamme teitä yksilöllisesti palautuksen kanssa.

Yhteystiedot palautuksissa: asiakaspalvelu@pokamotors.fi tai puhelimitse 050 5531 225

Palautusosoite (Muista olla yhteydessä ennen palautusta, sillä palautus saatetaan ohjata tuotteesta riippuen myös eri paikkaan):

POKA Motors Oy
Osoite: Voimatie 3 OVI 22, 90440 KEMPELE

8. Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Mikäli lähetys on vaurioitunut kuljetuksessa, tulee asiakkaan tehdä vahinkoilmoitus välittömästi Matkahuollon / Postin asiamiehelle. Ota myös yhteyttä meihin, niin sovitaan uuden tuotteen toimituksesta.

9. Takuu

Kaikilla verkkokaupassamme myynnissä olevilla tuotteilla on 6kk takuu. Mahdolliset lisätakuut ilmoitetaan tuotteen ilmoitustekstissä. Takuu ei korvaa välillisiä kustannuksia (tuotteiden asennuksesta aiheutuvat kustannukset). Maalattavat osat (puskurit, spoilerit, helmalevikkeet, tms.) on ehdottomasti koesovitettava ennen maalausta.

10. Mahdolliset riita-asiat

Jos kauppaa koskevaa riita-asiaa ei saada ratkaistua keskinäisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn asiakkaan tulee olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan (www.kuluttujaneuvonta.fi) Kuluttujan on lisäksi mahdollista käyttää myös Euroopan komission ylläpitämää verkkovälitteistä riidanratkaisufoorumia (ec.europa.eu/odr).

11. Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin tai muihin kysymyksiin liittyvissä asioissa voit ottaa yhteyttä meihin. Palvelemme maanantaista - perjantaihin, klo 07.30 – 16.30.

POKA Motors Oy
y-tunnus: 2872866-9
Osoite: Voimatie 3 OVI 22
90440
KEMPELE
Puhelin: 050 5531 225
Sähköposti: asiakaspalvelu@pokamotors.fi

To Top